De kreative » MAISON-B
842
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-842,ajax_leftright,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

De kreative

Charlotte & Mikkel udgør sammen et godt team idet de hver har deres styrker inden for dette område, de sparrer meget sammen hvilket gør at de supplerer hinanden utrolig godt.

Charlotte Klokholm

Charlotte har i mange år arbejdet som grafiker og leder og står for valg af møbler og boligdesign og selve indretningen.

Charlotte er utrolig dygtig til at se boligens personlighed, så dens bedste sider bliver fremhævet. Hun gør meget ud af at gøre lejligheden lækker med et præg af hygge, så folk hurtigt føler sig hjemme. Charlotte har mange ideer og er god til at realisere dem, endvidere er Charlotte meget kreativ, hvilket altid giver fantastiske indretnings løsninger i boligen.

25 85 12 60

ck@maison-b.dk

ck
mk

Mikkel Klokholm

Mikkel er ledelse og salg/service uddannet og tager sig primært af den indledende kontakt med kunderne, og derudover står han for ”logistikken” som praktiker og handyman.

Mikkel er utrolig god til at få ideer til at blive til virkelighed, han ser tit muligheder hvor mange andre ser hindringer. Han er meget løsningsorienteret og ser tit sagen fra mange vinkler. Han gør en ære i at overholde deadlines, samt at aflevere et mangelfrit produkt. Mikkel er meget glad og imødekommende, hvilket gør ham nem at arbejde sammen med.

40 41 14 28

mk@maison-b.dk

Hos MAISON-B er det altafgørende at der er god kommunikation, gensidig forventningsafstemning og klare aftaler med vores kunder, vi sætter en ære i at overholde alle aftaler og tidsfrister og lægger vægt på at få tingene til at gå op i en højere enhed.