Maison-B

Hvad siger andre

Vi tror på, at vores indretninger siger noget om, hvem vi er. Vi synes dog, at vi også vil dele holdningerne fra nogle af dem, vi har været kreative for…

I forbindelse med udlejning af 46 flotte og velbeliggende nyopførte lejligheder i høj kvalitet på Frederiksberg blev vi anbefalet Maison B. Maison B leverede møbler og indretning, som i høj grad var afstemt med lejlighedernes indretning. Dette var stærkt medvirkende til, at alle lejligheder hurtigt blev udlejet og vigtigst inden overdragelsesdagen. Charlottes og Mikkels altid høje og gode service gør, at vi kun kan give Maison B den bedste anbefaling og vil klart bruge Maison B igen på det næste projekt.

- Erik Metellus, bernhardshave.dk
Vi har gennem en årrække benyttet Maison-B til indretning af salgsklare boliger i erhvervsøjemed, og vi har igennem hele vores samarbejdsperiode været yderst tilfredse. Ikke blot er resultatet af indretningen helt i top, men også serviceydelsen omkring hovedydelsen er helt outstanding. Teamet bag Maison-B er i stand til at tage særlige hensyn til os som kunde, både hvad angår fleksibilitet ift. tidsplaner, men også ift. særlige ønsker i indretningen. Alle indretninger indeholder en dialog med fokus på den enkelte opgave, og Maison-B ser næsten altid muligheder og ideer, som vi ikke selv har opdaget.

- Kasper Jensen, KA-Invest
Vi havde 2 lejligheder til salg der ikke var den store interesse på. Vi valgte derfor at få dem begge indrettet af Maison-B. Begge lejligheder var indrettet inden for 1 uge. Den ene lejlighed blev solgt på 12 dage og den anden på 20 dage. Vi kan varmt anbefale Maison-B og brugen af møblering som markedsføring.

- Charlotte Sørensen, København S.
I forbindelse med salg af vores hus, havde vi Charlotte og Mikkel til at gøre huset klar til salg. De tog udgangspunkt i vores egen stil og eksisterende møbler, og hjalp med at få en rød tråd gennem hele huset. Det stod bare knivskarpt på billederne og til de efterfølgende fremvisninger, så vi endte ud i hele 3 købere på en uge.

- Christina Guldberg Rasmussen, Solrød Strand
"I forbindelse med udskiftning af køkken, har vi haft god hjælp af Charlotte"s store erfaring og kreativ indretnings evner. Vi er utrolig glade for resultatet."

- Tina Ipsen, Ballerup
"Vi havde en nyistandsat lejlighed til salg, efter 3 måneder var der ikke sket noget. Vi valgte derfor at få den møbleret af Maison-B. Lejligheden blev solgt på under 1 uge, til et par der tidligere havde set den men syntes den var for lille."

- Casper Johansen, København
Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig.