Maison-B

Om os / Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi står klar til at hjælpe dig med at få boligen bedre solgt. 

Vores kontaktinformationer

Adresse

Rungsted Strandvej 163,
2960 Rungsted Kyst

Vores e-mail

Skriv til os på
info@maison-b.dk

Andet

CVR-nummer:
38070428

Familievirksomhed

Som mor og søn udgør vi et stærkt team, der supplerer hinanden godt. Hos os får du mere
end en indrettet bolig – du får et hjem. Hjem er en følelse. Det er noget rart, kendt og trygt. Her kan man lade facaderne falde og slappe af – lige den følelse, som vi ønsker, at en kommende ejer eller lejer skal føle, når de træder ind ad døren i jeres bolig.

Siden 2016 har vi lavet professionel boligindretning til de danske boligsælgere samt expats-løsninger til udlændinge, der skal bo og arbejde i Danmark i en tidsbegrænset periode. Vi har stor erfaring med styling og indretning, og vi ved, hvad der virker, så du får solgt eller udlejet din bolig hurtigere.

Charlotte Klokholm

Charlotte Klokholm
Partner, Stylist
m: 25 85 12 60
e: ck@maison-b.dk

Jeg prøver altid at se mulighederne i de enkelte rum og indretter boligen, så den fanger potentielle køberes opmærksomhed. Det er vigtigt, at køberne føler sig hjemme i boligen og kan se, at det skal være deres kommende hjem.

Jeg sørger for at få dit ønskede projekt til at blive til virkelighed. Jeg er løsningsorienteret, og hvor andre ser forhindringer, ser jeg muligheder. Derudover tager jeg mig af logistikken i firmaet og sørger for, at I får en god oplevelse, når I får indrettet en bolig af Maison-B.

Mikkel Klokholm

Mikkel Klokholm
Partner, Salg/Service
m: 40 41 14 28
e: mk@maison-b.dk