Maison-B

Moderne boligindretning og bolig styling

Lad os hjælpe dig med at indrette og style din bolig i forbindelse med salg eller udlejning. Vi sørger for, at boligen bliver eftertragtet med det rette inventar, og vi bestræber os altid på at imødekomme dine krav og ønsker. Vi får rigtig god feedback fra vores ejendomsudviklere og mæglere, som vi arbejder sammen med i forbindelse med eksempelvis bolig styling af prøveboliger.

Vi leverer komplet indretning og med stor fleksibilitet – uden, at I selv skal stå for noget. Når projektet er solgt eller udlejet, flytter vi det hele igen.

En moderne boligindretning fra Maison-B er med sikkerhed en god investering.

Styling af projektboliger

Står du med et projektbyggeri og skal til at lave en salgspræsentation på boligerne? Så er en komplet styling af en prøvebolig en rigtig god løsning, der giver køberne en idé om, hvordan de kan indrette deres kommende bolig. Vi indretter med et personligt præg, som kan inspirere kommende ejere eller lejere.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 40 41 14 28 for en uforpligtende snak om dit projekt.

Komplet moderne indretning

Tomme ejendomme sælger bare ikke…
Maison-B indretter alle typer ejendomme, lige fra den lille 1 værelseslejlighed til den store villa.
Vi tilbyder tre forskellige pakker: Budget, Standard og Eksklusiv.

Prisen aftales på forhånd, og der er altid inkluderet fire ugers fri leje af inventaret, som vi leverer og indretter specifikt til den enkelte bolig. Derefter faktureres pr. påbegyndt uge. Vi leverer en komplet møbelpakke, indretter og flytter det hele igen, når ejendommen er solgt eller udlejet.
Nemt, simpelt og effektivt!
Uden tvivl den bedste investering for en tom ejendom, der skal udlejes/sælges.

Bolig styling

En bolig styling af Maison-B er for alle, der har en tom bolig til salg eller leje.
Tomme boliger sælger ikke boligdrømme særlig godt, så derfor er det en rigtig god idé at få boligen indrettet og stylet professionelt – for det virker!

Vi er specialister i at lave moderne boligindretning, så boligen fremtræder indbydende og fra sin bedste side.

Hvordan gør vi

Ved en bolig styling gennemgår stylisten først den tomme bolig. Dette sker ved, at vi modtager en plantegning af boligen fra dig eller besigtiger boligen. Derefter påbegynder vi planlægningen af indretningen.

Vi leverer en fuld bolig styling

Vi går i gang med at lave den komplette indretning og styling af boligen, når vi har aftalt en dato og har fået udleveret nøglen af dig. Møblerne og interiøret er nøje udplukket fra vores eget lager, så det passer netop til din bolig.

Vi medbringer for eksempel:

Møbler
Lamper
Gulvtæpper
Puder
Plaider
Sengetæpper
Håndklæder

Badeaccessoires
Planter/blomster (kunstige)
Kurve
Vaser
Køkkenting
Spejle
Malerier/billeder

Når boligen er færdigstylet…

… er du klar til at få boligfotografen på besøg. De kan nu tage flotte fotos af din bolig, og med bolig stylingen vil det sikre dig købernes opmærksomhed. Vi anbefaler, at du har inventaret stående i boligen, indtil boligen er udlejet eller solgt.

Få et tilbud på styling

En tom bolig sælger generelt ikke særlig godt, mens en bolig styling er specielt udviklet til at fremhæve boligens fulde potentiale for køberen og dermed kan give dig et hurtigere salg.

Pris udregnes individuelt efter boligens størrelse, antal værelser m.v.

Alle priser på en styling er inkl. 4 ugers leje af inventar. Herefter faktureres leje pr. påbegyndt uge.

Ring på 40 41 14 28 og få et tilbud på en bolig styling.

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig.